back
BUUK – statek

BUUK – statek

Výrobce: Juuva.cz s.r.o.

Snad každá maminka si s příchodem miminka vysnila, že by mu chtěla vyrobit vlastní Quiet Book (QB – látková kniha plná aktivit), ale ono ejhle…postupně zjistila, že to chce nejen nějakou zkušenost se šitím, ale hlavně vědět jak vlastně vše udělat, aby to fungovalo jak má.

Sady BUUK jsou připraveny tak, aby je díky přehlednému návodu (nově i videa) zvládl vyrobit opravdu každý. Způsob výroby za pomocí provlékání proužku je oproti šití i násobně rychlejší. Často se stává, že BUUK – statek tvoří prarodiče nebo třeba mohou při výrobě pomáhat starší sourozenci.
V mnoha případech je na výběr z několika barev jednotlivých dílků a výsledek je tak jedinečný a osobitý pro konkrétní dítě. U BUUK – statek je dokonce na výběr hned ze tří motivů titulní stránky (kůň, traktor, statek). Navíc samotné tvoření BUUKu přináší pocit hrdosti z dobře odvedené práce. Vznikne plstěná kniha plná aktivit pro rozvoj dítěte od cca 6 měsíců – jemné motoriky, určování barev, vyprávění příběhů a rozvoj fantazie…Konkrétní přínos BUUKu pro dítě záleží na věku a způsobu práce s knížkou.

Zároveň BUUK „roste“ spolu s dítětem. Mladší dítě např. u strany se žábami zajímají hlavně žabky a kde žijí, větší už se snaží odhalit samotný vývoj žáby až po letícího čápa. S postupem času dítě zvládá stále více aktivit, nebo odhaluje souvislosti a pouští se třeba i do hraní vlastních příběhů. BUUK – statek je doplněn o mnoho prvků, které z něj dělají velmi osobní hračku – jméno dítěte, možnost určit vzhled postavičky, věnování od autora nebo prostor na fotky rodiny. Nabízíme také možnost BUUKy rozšiřovat pomocí doplňkových stránek nebo materiál, pro rozšíření podle vlastních představ.

Díky spolupráci s Inovačním centrem Olomouckého kraje jsme pro naše výrobky zajistili ochranu průmyslového vzoru EU a tak je provlékání opravdu jedinečné.

BUUKy jsou jediné QB v České republice, které jsou vhodné pro děti 0+.

Jsme česká firma z podhůří Jeseníků zabývající se návrhem a výrobou inovativních pomůcek a hraček. Naší specialitou je provlékání, univerzální výrobní postup pro děti a dospělé.

„BUUK –  zbývá jen všít kousek sebe.“


Pro hlasování je třeba se registrovat a následně přihlásit.